Картопля Ред Леді — столовий сорт середньораннього терміну дозрівання. Період вегетації становить 70-80 днів. Бульби подовжено-овальної форми, досягають в масі 114-142 грамів. Шкірка червонуватого відтінку. М'якоть ніжного жовтого кольору, має чудові смакові якості. Картоплю Ред Леді можна варити, смажити, робити з неї пюре і використовувати її в салатах, так як відноситься вона до кулінарного типу В. Відмінною особливістю насіннєвої картоплі Ред Леді є її висока стійкість до посушливої погоди, з мінімальною кількістю вологи. Також сорт стійкий до фітофтори, появи неприємних темних плям, до парші та іржі. В середньому, з одного куща, ви зможете отримати до дванадцяти бульб високоякісної картоплі.