Ранньостиглий високорослий гібрид солодкого перцю, який призначений для реалізації в свіжому вигляді та переробки. Вегетаційний період до технічної зрілості становить 90-95 днів після появи сходів і 58-65 днів від висадки розсади. Плоди великі, гладкі, товстостінні, з середньою масою 190-200 г. Їх форма - кубовидная, чотирьохкамерна. Їх середній розмір - 9,5 × 10 см. М'якоть володіє відмінними смаковими якостями. У фазі технічної стиглості плоди блідо - жовтого кольору, а в фазі біологічної стиглості - вони золотисто-жовтого кольору. Даний сорт підходить вирощування в теплицях і відкритому грунті. Він стійкий до хвороб, особливо до картопляного вірусу (PVY). Також він досить добре переносить холодні періоди під час цвітіння. Насіння перцю вже повністю підготовлене виробником до висіву і не потребує додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.