Перець солодкий Барбі F1 – стресостійкий, ранній гібрид, представлений відомою селекційною компанією Syngenta Seeds з Нідерландів. Вирощується у відкритому і закритому ґрунті. Рослина середньоросла, має рясне листя, міцна і сильна. Рівномірно навантажена зав'яззю. Стійка до підвищень температури, продовжує формувати плоди в спеку і при інших стресових умовах вирощування. Добре реагує на помірний регулярний полив. Має імунітет до вірусу плямистості перцю і тютюнової мозаїки. Плоди витягнуто-кубовидні, 3-4-камерні, однорідні. У діаметрі досягають 8 см, а в довжину – 10 см. Товщина стінок плодів – 6-8 мм. Середня вага 190-220 г. Тривалість вегетаційного періоду становить 62-65 днів від висаджування на постійне місце. Колір змінюється зі світло-жовтого в технічній зрілості до рубіново-червоного в біологічній. М'якоть соковита, хрустка, пружна. Захищена щільною, блискучою шкіркою. Володіє вираженим смаком і приємним ароматом, які зберігаються при транспортуванні і зберіганні. Вирощується для реалізації на свіжому ринку, використовується в кулінарії, для заготовок, переробки, заморожування. Особливості сорту солодкого перцю Барбі F1:
період дозрівання триває 62-65 днів;
відкритий і закритий ґрунт;
висока стійкість до стресів;
інтенсивна зав’язь навіть при значному підвищенні температури;
вимагає організації помірного поливу;
не схильний до вірусу мозаїки і плямистості перцю;
відмінний смак і привабливий товарний вигляд;
чудова транспортабельність, тривалий термін зберігання без втрати товарності;