ранньостиглий, рожевоплідний сорт індетермінантного типу. Призначений для вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Рослина високоросла, рясно навантажена кистями, з рясним листям. Вимагає підв'язки і формування 1-2 стебел. Демонструє відмінний результат при дотриманні помірного поливу. Середня стійкість до фітофторозу і грибкових захворювань. Помідор Мікадо Рожевий досягає технічної зрілості через 94-95 днів від появи сходів. Плоди великого розміру, однорідні. Плоско-округлі. Вага від 300 до 400 г. Колір – яскраво-рожевий. Шкірка тонка, але міцна. М'якоть м'ясиста, дуже смачна і ароматна. Основне призначення – приготування свіжих страв і переробка на сік або інші домашні заготовки. Допускається транспортування і нетривале зберігання. Особливості сорту помідорів Мікадо Рожевий: • період вегетації – 94-95 днів від проростання; • індетермінантний тип; • відкритий і закритий ґрунт; • перший оборот; • світлолюбна культура; • помірна стійкість до фітофторозу і грибкових захворювань; • прекрасний смак і аромат; • висока транспортабельність і лежкість; • вирощується для свіжого ринку і переробки.