Виробник: Bejo Zaden (Нідерланди). Призначення. Призначений для використання в свіжому вигляді, переробки і тривалого зберігання. Термін дозрівання. 140-160 днів (пізній). Плід. Привабливого вигляду дуже великі однорідні цибулини округлої форми з золотистим відтінком верхніх лусок і білосніжною, ніжною, хрусткою м’якоттю без гіркоти.
Період дозрівання: 140-160 днів (пізній).
Маса плода: 900 грам.
Привабливого вигляду дуже великі однорідні цибулини округлої форми з золотистим відтінком верхніх лусок і білосніжною, ніжною, хрусткою м’якоттю без гіркоти.
Листя темно-зеленого кольору з восковим нальотом.
Має потужну кореневу систему.
Унікальний сорт, при вирощуванні через розсаду формує цибулини близько 800 г. Справжня салатна цибуля з білими соковитими лусками. При правильній сушці може зберігатися 3-4 місяці.